Skip to main content
MOBILBEARBEJDNING

Bolt udboring og gevind reparation

Vi er specialister i mobilbearbejdning til vindmølleindustrien

CNC Onsite tilbyder bolt udboring og gevind reparation oppe i møllen. Det sker, at der under transport, i forbindelse med opstilling eller service bliver beskadiget bolte og gevind. Ved brug af specialværktøjer kan CNC Onsite tilbyde at udbore bolte og lave gevind reparation på stedet.

CNC Onsite gevind reparation

Uptower Gevind reparation

Gevind reparation

Når man har et gevind, der er blevet beskadiget kan dette ofte repareres ved, at bore hullet op og montere en Helicoil. For at opnå samme styrke, som det oprindelige gevind er det vigtigt, at denne operation fortages korrekt. Derfor bruger CNC Onsite en speciel gevindarm, som dels har den nødvendige moment og som også sikre en korrekt vinkelret gevindskæring. 

 

CNC Onsite reparation af gevind

Onsite gevindskæring

gevind reparation

Med den mobile enhed kan der skæres gevind onsite op til M72. Dette passer med, at der så kan monteres en HELICOIL® så det færdige gevind er M64. HELICOIL® er en coil, også kaldet en gevindindsats eller gevindspiral, med en præcisionsformet profil, der sikrer en unik fordeling af belastningen i en gevindsamling.

CNC Onsite udboring af bolte

Udboring af beskadigede bolte

Beskadigede bolte

Det sker naturligvis, at en bolt en gang i mellem bliver beskadiget. Det kan f.eks. være transport bolte i vinger der er blevet beskadiget og derfor ikke kan skrues ud. CNC Onsite har udstyret til at fjerne den defekte bolt. på en hurtig og effektiv måde.

CNC Onsite mobilbearbejdning

Hurtig udrykning

Kom hurtig op og køre igen

Når man står med et defekt bolt eller gevind stopper det ofte en proces. Dette er vi beviste om, derfor er vi klar til at rykke ud hurtigt. 

 Kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.