Skip to main content
MOBILBEARBEJDNING

Reparation af krøjekrans i Nacelle

Vi er specialister i mobilbearbejdning til vindmølleindustrien

Krøjekransen er en meget vigtig komponent i en vindmølle. I nogle tilfælde slides tænderne og man ser også, at de kan knække. Som alternativ til udskiftning af hele krøje kransen, så kan man med løsning fra CNC Onsite, udskifte de tænder der er defekte.

CNC styret fræser

Innovation der skaber muligheder

Krøjekrans reparation

CNC Onsite har udviklet en løsning til reparation af krøjekranse oppe i møllen. Med en fuld CNC styret fræsemaskine fjernes de tænder der er defekte og der monteres et nyt tandsæt. Der udskiftets 6 tænder ad gangen og dette kan ske fortløbende, således at alle tænder i princippet kan skiftes.

CNC styret mobilbearbejdning

Fuld automatisk CNC styret bearbejdning

CNC styret præcision

Bearbejdnings processen foretages med en fuld automatisk CNC styret proces. Derved opnås præcisions bearbejdning som på et maskinværksted. Efter bearbejdning opmåles det bearbejdede område med speciale værktøj, således at man sikker, at de skrappe tolerancekrav overholdes.

Udskiftning af segmenter på krøjekrans

Levetids forlængede reparation

Alternativ til udskiftning af hele krøjekransen

Med de nye segmenter monteret forlænges levetiden for krøjekransen. De nye segmenter er designet til en levetid på op til 10 år. I tilfælde at slidtage på segmenterne kan de nemt udskiftet og derved forlænge levetiden på krøjekransen endnu mere.

CNC Onsite mobilbearbejdning

Hold produktionstiden oppe

Kort reparationstid

Ved kun at skifte nogle tænder kan vindmøllen hurtigt komme i produktion igen.

Kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.