Skip to main content
MOBILBEARBEJDNING

Rotor Lock Repair

Vi er specialister i mobilbearbejdning til vindmølleindustrien

CNC Onsite tilbyder reparation af Rotor Lock huller oppe i møllen. Det sker, at der i forbindelse med opstilling eller service sker en beskadigelse af Rotor Lock hullerne. Ved brug af specialværktøjer kan CNC Onsite tilbyde en udbedring af dette på stedet.

CNC Onsite rotor lock repair

Uptower reparation af Rotor Lock huller

Rotor Lock reparation

For at holde vindmøllen stoppet under arbejde med denne anvendes et Rotor Lock system. Når der er behov for at arbejde i vind møllen stoppes denne og Rotor Lock systemet aktiveres ved, at der trykkes nogle padler ind i nogle huller.

Der sker nogle gange en beskadigelse af disse huller og derfor vil der være behov for en reparation af disse.

 

CNC Onsite reparation af rotor lock

CNC Onsite har udviklet en maskine til formålet

Uptower reparation

For at udbedre Rotor Lock hullet har CNC Onsite bygget en maskine, der med høj præcision kan fjerne defekt materiale omkring hullet, således at der kan monteres en bøsning.

CNC Onsite udbedring af rotor lock huller

Med reparationen er hullet som nyt

Bøsning monteret

Efter fjernelse af det defekte materiale,  drejes der et hul med stor præcision således, at en ny bøsning kan monteres. Selve monteringen udføres ved hjælp af kryogen teknologi. Med denne reparation bliver Rotor Lock hullet som nyt igen.

 

CNC Onsite mobilbearbejdning

Hurtig udrykning

Kom hurtig op og køre igen

Når man står med et defekt rotor lock hul stopper det det ofte en proces. Dette er vi beviste om, derfor er vi klar til at rykke ud hurtigt. 

 Kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.