Skip to main content
Præcisions opmåling

Opmåling med Easy Laser

Vi ved hvordan man laver opmåling

CNC Onsite tilbyder opmåling med Easy laser udstyr. Læs mere om vores ydelser herunder.

Vores medarbejdere har stor erfaring med geometrisk opretning af maskiner, både stationære og mobile. Sætter du pris på at samarbejde med et firma, der holder hvad vi lover? Så er vi din rette samarbejdspartner! Se herunder hvilke slags opmålinger vi tilbyder og kontakt os endelig.

  • Geometrisk opretning af maskiner

  • Rethed

  • Flatness

  • Parallelitet

  • Oplining af motorer

  • Stævnrørs udmåling

Vi er opmærksomme på kundens nedetid

Hos CNC Onsite er vi meget opmærksomme på, at tid er penge. Vi bestræber os derfor på at kunne rykke hurtigt ud, være velforberedt til opgaven og at medbringe et udvalg af relevante måleværktøjer.

Forståelig målerapport

Vi anvender selv målerapporter i vores arbejde, både i forbindelse med mobilbearbejdning og service på værktøjsmaskiner. Derfor ved vi, at det er vigtig, at målerapporten er forståelig og kan omsættes til praksis.

Måleudstyret

Vi anvender Easy Laser udstyr som er meget velegnet til oplining af drivlinjer, udmåling af rethed og flatness. Derfor er Easy Laser rigtig god til geometrisk opretning af maskiner, samt til en del opmålingsopgaver på større konstruktioner. Se også vores opmåling med Laser Tracker.

Vi tilbyder også bearbejdning og service

CNC Onsite tilbyder udover opmåling også mobilbearbejdning på konstruktioner hvor der er behov for stor præcision. Ligesom vi også udfører service på værktøjsmaskiner.

Vil du gerne have en oversigt over vores ydelser indenfor opmåling med Easy Laser? Så download vores flyer ved at klikke herunder.