CNC Onsite Nyheder

Læs nogle af vores cases, hvilke projekter vi har været involveret i og få indblik i af hvad vores service kan indeholde.

Skulle du være i tvivl om noget eller have spørgsmål med hensyn til vores ydelser så kontakt os endelig.

Juni 2018

Ny innovativ fræser

Vi er i gang med de sidste test af vores nyudviklede CNC styret fræser. Maskinen er udviklet som en del af Innomill projektet som er støttet af Innovationsfonden. Med en arbejdsdiameter fra 1.600 til 4.200 og styret med Siemens styring kan vi tilbyde en fleksibel bearbejdning af høj kvalitet.

Maj 2018

Opgradering af maskine

En af vores CNC styrede krøje maskiner har haft nogle baske opgaver i starten af året. Den trængte derfor til en kærlighånd. Efter en del timers opgraderinger og forbedringer er den igen klar til at løse opgaver.

Med vores udvalg af krøjemaskiner kan vi tilbyde flange fræsning fra Ø100 til Ø20.000.

Januar 2018

Up tower Gear repair

Vi er nu klar med en unik koncept til reparationer af store tandhjul, som f.eks. et Yaw Gear i en vindmølle. Med denne løsningen er det muligt at foretage reparationen oppe i møllen.  Konceptet går ud på at fjerne de defekte tænder med en CNC styret maskine og så montere et nyt tandsegment. De første reparationer er udført i Portugal med stor succes.

Kontakt os for mere info. Eller se vores flyer her: Up Tower Gear repair

Januar 2018

Godt Nytår - Verdensnyhed på vej...

2017 var et rigtig godt år og vi har bl.a. brugt tiden på, at udvikle nye unikke CNC styrende maskiner til mobilbearbejdning.

I starten af 2018 vil vi præsentere en verdensnyhed for jer, vi glæder os allerede rigtig meget til dette. Med denne nyhed vil det være muligt, at renovere tandhjul der ellers må udskiftes. Denne renovering foretages naturligvis på stedet, hvad enten det er på et skib, i en vindmølle eller et helt andet sted.

Kontakt os allerede nu for mere info.

December 2017

Servicetekniker til Sjælland

CNC Onsite har med virkning fra den 1. december ansat Morten Marland som servicetekniker. Morten vil primært beskæftige sig med at køre service på Sjælland til eksisterende kunder såvel som til nye kunder.

Morten har mange års erfaring med service på værktøjsmaskiner og vil være med til at løfte vores servicetilbud på Sjælland.

Kontakt gerne Morten direkte på 2081 8369 hvis du gerne vil vide mere.

November 2017

CNC Onsite deltager på Ajour 2017

Ajour er maskinmestrenes erhvervskonference med fokus på Management and Technology. 

På Messen fortalte vi om mulighederne for mobilbearbejdning. Hvis du ikke havde mulighed for at ligge vejen forbi, kommer vi naturligvis gerne ud og besøger dig.

Kontakt Hans Løvlund Toft på: 5357 0043

Under messen holdt vi en konkurrence, denne blev vundet af Mads Jensby Lund.

Oktober 2017

Ny medarbejder

CNC Onsite er i kraftig vækst og er derfor ved at udvide medarbejderstaben.

CNC Onsite har med virkning fra den 1. oktober ansat Finn Mandau som projekt og applikations tekniker. Finn vil primært beskæftige sig med kursus aktiviteter, projektledelse og konstruktion.

Finn har stor erfaring med, at afholde kursus på CNC værktøjsmaskiner med bl.a. Fanuc styring. Det kan være alt fra uddannelse af operatør til optimering af bearbejdningsprocessen.

August 2017

Japansk vindmølle-industri henter inspiration

Gruppen fra den japanske vindmølleindustrien har tidligere været på besøg hos de helt store spillere i dansk vindmølleindustri, nemlig Siemes, Vestas MHI og Dong. Men Djurs Wind Power havde noget andet at tilbyde. 

- De kommer for at høre om, hvad det er for nogle supportfunktioner, der skal til, når man skal bygge en havvindmøllepark. Det har vores medlemmer rigtig meget erfaring med, siger Aage Dam, bestyrelsesmedlem i Djurs Wind Power og direktør i CNC Onsite. 

Kort video om besøget fra TV2 Østjylland

August 2017

Svejsning i forbindelse med flugtboring

Vi er ofte ude og lave flugtboringer for vores kunder. Det kan være på alt fra entreprenør maskiner, herunder gravemaskiner, læsser, dumper, til lejepasninger på et produktionsanlæg. I forbindelse med de opgaver vi har løst, ser vi ofte udfordringer med at få svejset materiale på de slidte overflader. Derfor har vi investeret i et nyt automatisk roterende svejseudstyr. Med dette er det nemt at lave en effektiv svejsning med optimal vedhæftning. Ved den automatiske svejseproces kan man kontrollere, hvor meget materiale der bliver lagt på. Dette gør den efterfølgende flugtboring nemmere og dermed hurtigere.

Juni 2017

Måleopgave på Nordsøen - 3D Laser Tracker

Efter investering i en ny 3D Laser Tracker kan vi tilbyde præcis opmåling og kontrol på stedet. Vores måletekniker har haft rigtig travlt og bl.a. været på en måleopgave på Nordsøen. Her var opgaven at sætte en højde af på en pedestal, kontrollere retningen af flange ved montering, samt måling af planhed på flangen.

Vi er rigtig glade for, at vi nu også kan tilbyde vores kunde denne type opmåling. Ring til os hvis du har en måleopgave, så giver vi gerne et tilbud på det.

Maj 2017

Det er vigtigt at holde kursen

Denne lille video viser en opgave, vi udførte for et dansk skibsværft. I dette tilfælde var det roret der skulle flugtbores. 

Vi har udstyr til hurtigt at kunne rykke ud på denne type opgaver og med vores måleudstyr kan vi også sikre, at centerlinje er korrekt placeret. 

Februar/Marts 2017

VTM Messe i Odense

Mange tak til alle der besøgte os på VTM messen i Odense d. 28. Februar til 03. Marts. Vi havde rigtig mange gode snakke med eksisterende kunder, såvel som potentielle kunder. 

På VTM messen havde vi en konkurrence som blev vundet af: Søren Rytter fra Hakon Lyngaae Maskinfabrik A/S. Stort tillykke til ham!

VTM messe i odense

December 2016

Bearbejdning af flanger i betongulv

I et testrum var der store krav til placering og planheden på nogle nedstøbte flanger. Vi blev derfor bedt om at bearbejde disse. Før bearbejdningen kunne begynde, skulle vi have opmålt alle flanger med Laser Tracker. Ved hjælp af en af vores onsite-maskiner og et specielt fixtur, kunne vi opnå meget høje nøjagtigheder. Se i videoen hvordan vi løste opgaven.

November 2016

Mobil løsning præsenteret på INNOMILL seminar

INNOMILL projektet har til formål at udvikle et mere rentabelt og ultra fleksibelt højpræcisions system til bearbejdning af store emner til vindmølleindustrien, der kan reducere prisen på forarbejdningsanlægget med op til 40% i forhold til de nuværende CNC-styrede maskiner.

Markedet efterspørger større vindmøller for at øge profitabiliteten og billigere produktionssystemer. Nuværende CNC-styrede maskiner har nået deres max. på størrelsen for de emner, der kan bearbejdes og er dyre. Endvidere vil Innomill kunne opskaleres til at bearbejde emner op til 6x6x6 meter, hvilket er mere end 4 gange den nuværende størrelse.

CNC Onsite deltager i projektet og Hans Løvlund Toft fortalte på seminaret om anvendelse af mobilløsning. I demo lokalet var der opstillet en CNC Onsite mobilløsning som bearbejdede overfladen på en hub. Klik her for at læse mere om Innomill-projektet.

Oktober 2016

Konturfræning i 20 mm plade i færdig monteret konstruktion

En af vores kunder stod med et "lille" problem. Der var behov for at lave en udskæring i en 20 mm tyk plade. Egentlig ikke noget stort problem, bortset fra at pladen sad på en færdigmonteret maskine. Vi blev koblet på sagen, konstruerede et fixtur til en af vores mobile CNC styrede fræsere. Herefter var det en smal sag at lave en konturfræsning på emnet.

September 2016

Hvad er det egentligt CNC Onsite laver?

Nogle kender os for vores service på CNC bearbejdningsmaskiner og andre for vores mobilbearbejdning. For at give et bedre overblik over vores serviceydelser har vi opdateret vores hjemmeside og lavet en række flyers med info.

cnc onsite nyheder

Vi gør det komplicerede enkelt - fordi vi kan!