Skip to main content
Værktøjsmaskiner

Periodisk vedligehold

Reducere nedetiden

Er i afhængig af en stabil CNC maskine hvor produktions stop er noget man planlægger og uforudsete stop og nedetid kan minimeres med op til 90%

CNC Onsite vedligehold cnc maskine

Periodisk vedligehold

Udføre efter tjeklister

Når vi udfører periodisk vedligehold, gennemgår vi jeres maskine og går frem efter Maskin producentens vedligeholdelses plan samt vores egne udførlige tjekliste. Tjeklisten får i efterfølgende i form af en tilstandsrapport.

 

 

CNC Onsite service værktøjsmaskiner

Detaljeret gennemgang

Alle dele af maskine gennemgåes

Den generelle tilstand af maskinen gennemgås. Vi kommer ind i krogene til de vitale dele hvor i normalt ikke kommer ind.

Efter gennemgangen af maskinen drøftes de fundne fejl og mangler med jer og i vurdere hvilke punkter der skal udbedres. Dette er naturligvis en del af tilstandsrapporten.

CNC Onsite removal of bolts

Kontrol af spindler

Opmåling af slør og kast

Hoved spindel og kuglespindler er vitale dele på jeres maskine. Ved vores gennemgang bliver disse målt op Slør, kast og skader dokumenteres. Dele kan bestilles hjem og nede tiden kan planlægges Derved kan kostbare uforudsete produktions stop minimeres.

CNC Onsite service værktøjsmaskiner

Præcision og Geometri

Opmåling og dokumentation

Præcision og geometri hænger sammen. Vi opmåler geometrien og dokumentere både ved hjælp af konventionelle metoder samt ballbar målinger.

CNC Onsite removal of bolts

Specialmåleværktøj

Korrekt gennemgang af CNC Maskine

Det kræver det korrekte måleudstyr for at kunne gennemgå en CNC Maskine korrekt. Vi har mange specialmåleværktøjer der gør dette muligt.

CNC Onsite mobilbearbejdning

VÆRKSTED OG RESERVEDELSLAGER

REDUCERE MASKINENS NEDETID

Vi ligger inde med et stort reservedelslager, og hvis vi ikke har delene på lager, har mulighed for at bestille reservedele hos maskinleverandørerne, som vi har et rigtig godt samarbejde med.

På vores værksted kan vi udføre alle former for reparationer og har de nødvendige maskiner og værktøjer til rådighed.