Skip to main content
Værktøjsmaskiner

Quick Health Check

Diagnose, historik og dokumentation

 Quick Health check er vores nyeste tilbud inden for diagnose, historik samt dokumentation af tilstanden på CNC Maskiner. Uanset mærke. Eftersynet tager ofte 3-4 timer. Vi tilbyder dette tjek til 2500,- uanset størrelse af maskinen ex. Transport.

Vi udfører tjekket sammen med jeres operatør. Efter besøget modtager i en komplet rapport der beskriver den overordnede tilstand samt dokumentation for præcisionen på jeres maskine.

CNC Onsite Termografering

Termografi

Termografi af værktøjsmaskine

For at få et realt billede af hvordan temperaturene er under almindelig drift kører vi et opvarmningsprogram på maskinen hvor alle akser spindler og pumper køre mindst 70% last i 30 min.

CNC Onsite termografering

Termografi kontrol

Tilstand på vigtige komponenter

Derefter bliver der termograferet på følgende punkter:

Spindel, motorer, pumper og styreskab.

Med denne kontrol opdages der som regel mange periodiske fejl.

CNC Onsite måling af antræk

Måling af antræk

Pull Force måling på fræser

På fræsere måler vi Pull Force ”antræks måling” på spindel, med denne kontrol konstateres status på antræk af værktøj. For lavt træk betyder dårlige overflader og nedsat levetid på spindel-lejer og værktøjer.

CNC Onsite klemkraftmåling

Klemkraftmåling

Klemkraft på drejebænke

På drejebænke måler vi klemkraft. Med denne kontrol får man ved jævnlige målinger et billede af tilstanden på trækcylinden og centrer patronen eller klemtangen.

Nedsat klemkraft forud sager ofte tabte emner. Dette kan blive en bekostelig affærer.

CNC Onsite ballbar test

Ballbar måling af maskine

Dokumentation til kunder

Alle akser opmåles og man får en fin rapport på maskinens tilstand. Rapporten kan bruges som geometrisk og volumetrisk dokumentation overfor jeres kunder.

CNC Onsite ballbartest

Rapport som dokumentation

Del af kvalitetssikrings systemet

Rapporten som udarbejdes på baggrund af ballbar test kan bl.a. bruges som geometrisk og volumetrisk dokumentation overfor jeres kunder. 

Efter besøget modtager i en komplet rapport der beskriver den overordnede tilstand samt dokumentation for præcisionen på jeres maskine.