Skip to main content
Film til

inspiration

Ny revolutionerede flange fræser

Vores nye maskine Goliat kan bearbejde flanger på op til Ø10.000 både i horisontal og vertikal position. Den er udviklet til bearbejdning af de større flanger på tårne, fundamenter, TP’er mm.
.

Reparation af krøjekrans

Er du interesseret i at reducere nedetiden samt økonomiske og miljømæssige omkostninger, når krøjekransen på din vindmølle er beskadiget eller slidt?
CNC Onsites nye opfindelse tillader reparation af krøjekransen i tårnet, hvilket reducerer omkostninger og nedetid.

Flange bearbejdning op til Ø10.000

Vores maskine Obelix kan også lave back spottning simultant med, at den bearbejder topsiden. Med Obelix kan vi også tilbyde at bore store huller i flanger på stedet.
.

Fræsning af flanger i gulv og på vægplan.

På DTU, Ålborg universitet og Navitas har de opbygget reaktions gulve og vægge. Her er der nedstøbt en masse flanger. Center af flangerne skal ligge i et grid på 1000 x 1000 og med samme højde.  


Flugtboring på Hornsrev

Se hvordan vi laver en flugtboring på Hornsrev C. Vi har den nødvendige erfaring og de krævede certifikater for Off shore arbeje. I vores flyer kan du læse om vores offshore mobilbearbejdning.

Flugtboring på læssemaskine

I videoen kan du se hvordan vi laver en flugtboring på en læssemaskine. Hvis du vil vide mere om vores service indenfor mobilbearbejdning, kan du downloade vores flyeer.

Konturfræsning i 20 mm plade

I denne video laver vi en konturfræsning i en 20mm plade. Har din virksomhed brug for fræsearbejde? Se videoen eller download vores flyer om vores service indenfor mobilbearbejdning.

Reparation af aksel

I videoen reparerer vi en aksel på en kedelpumpe. Hos CNC Onsite tilbyder vi mobilbearbejdning på kraftvarmeværker. Download vores flyer om mobilbearbejdning på kraftvarmeværker eller få flere informationer ved at trykke på den første knap.


Udskiftning af kuglespindel

Se hvordan vi udskifter en kuglespindel hos en af vores kunder. Du kan også downloade en flyer, som forklarer lidt mere om hvad vi kan inden for mekanisk service.

Flange fræsning Ø500 for damptætning

Vi laver naturligvis også små flanger.  Udover at fræse flangen monterede vi også M36 Helicoils i alle gevindhullerne.

Renovering af stævnrør

Se hvordan vi renoverer et stævnrør på Niels Juel skibet og et indblik i hvad vores mobilbearbejdning i marine sektoren kan. I vores flyer kan du læse alt om vores service indenfor marine sektoren.