Skip to main content
Film til

inspiration

Konstruktion af portalfræser

Hos CNC Onsite er vi i fuld gang med at bygge en portalfræser. Maskinen er konstrueret således at den kan anvendes til en lang række formål, men med udgangspunkt i et specifikt kundebehov. Vi varetager selv alle udviklingsopgaver (mekanisk, elektrisk og styringsteknisk) samt sammenbygning og afprøvning i huset.

I denne video kan du komme med ”behind the scenes” hvor vi løfter lidt af sløret omkring vores udviklings- og designproces.

Reparation af krøjekrans

Vores dygtige serviceteknikere har været på en succesfuld opgave, hvor krøjekransen blev repareret på to vindmøller. Reparationen foregik oppe i nacellen, hvor 7 + 4 segmenter, i alt 66 tænder, er blevet udskiftet. Med vores patenterede og transportable præcisions værktøj, er de ødelagte tænder blevet udskiftet i stedet for at udskifte hele krøjekransen.

I denne video viser vi processen fra opgavens start on-site og til vores teknikere er hjemme igen.

Goliat forberedes til nye opgaver

Vores kæmpe – flangefræseren Goliat – løftes, vendes og bliver sat på plads på paller, så den kan transporteres sikkert til næste destination, hvor bearbejdning venter.

Grunden til at Goliat fragtes på højkant er, at den så 
Det kræver kvalificerede folk at håndtere kæmpen, og at få den pakket forsvarligt ind, så den ikke tager skade af vind og vejr under transporten.

Test af flugt boremaskine

Vores teknikere har netop fuldført en test med vores nye flugt-boremaskine for at sikre, at vores udstyr er kalibreret og fungerer som forventet.

Flugt-boring anvendes inden for mange brancher til bearbejdning af indersiden af aksler med stor diameter.

Vores maskine er fuldt CNC-styret, hvilket giver kunden stor frihed til at specificere form og størrelse af det bearbejdede område.

Vores test forløb uden komplikationer.

Generel reparation af vindmøller

Hos CNC Onsite er vi specialiserede i bearbejdnings/reparationsløsninger direkte på sitet.Om det er gearboksen, generatoren, krøjekransen eller bolte, der er udfordringer med, så har vi ekspertisen, udstyret og komponenterne til at assistere dig, samtidig med at sparer en masse omkostninger, komplekse logistikproblemer, bemanding og mere.

Reparation af vingerod og bøsninger

Ønsker du at drage fordel af at reparere beskadigede gevindindsatser i vingeroden, i stedet for at skulle udskifte hele vingen? Det kan du, hvis du vælger det højt kvalificerede og kompetente hold hos CNC Onsite, som består af teknikere, elektrikere, konstruktører og ingeniører. Med denne løsning sparer du tid, penge og CO2-emissioner. Vores unikke reparationservice er altid klar til at assistere dig.

Reparation af krøjekrans

Vidste du, at nedetiden ved reparation af en beskadiget eller slidt krøjekrans på din vindmølle samt de tilknyttede økonomiske omkostninger og miljøpåvirkninger kan reduceres betydeligt?
Den nye patenterede opfindelse fra CNC Onsite muliggør en reparation af krøjekransen direkte i tårnet uden behov for afmontering, hvilket resulterer i betydelig reduktion af omkostninger og nedetid.

Ny revolutionerende flange fræser

Vores nye maskine “Goliat” kan bearbejde flanger på op til 10 meter – både horisontal og vertikal. Præcisionsmaskinen er designet til at bearbejde større flanger på tårne, fundamenter og overgangsstykker (TP’er). 

Flugtboring på Hornsrev

Se hvordan vi laver en flugtboring på Hornsrev C. Vi har den nødvendige erfaring og de krævede certifikater for Off shore arbeje. I vores flyer kan du læse om vores offshore mobilbearbejdning.

Flugtboring på læssemaskine

I videoen kan du se hvordan vi laver en flugtboring på en læssemaskine. Hvis du vil vide mere om vores service indenfor mobilbearbejdning, kan du downloade vores flyeer.

Konturfræsning i 20 mm plade

I denne video laver vi en konturfræsning i en 20mm plade. Har din virksomhed brug for fræsearbejde? Se videoen eller download vores flyer om vores service indenfor mobilbearbejdning.

Reparation af aksel

I videoen reparerer vi en aksel på en kedelpumpe. Hos CNC Onsite tilbyder vi mobilbearbejdning på kraftvarmeværker. Download vores flyer om mobilbearbejdning på kraftvarmeværker eller få flere informationer ved at trykke på den første knap.


Udskiftning af kuglespindel

Se hvordan vi udskifter en kuglespindel hos en af vores kunder. Du kan også downloade en flyer, som forklarer lidt mere om hvad vi kan inden for mekanisk service.

Flange fræsning Ø500 for damptætning

Vi laver naturligvis også små flanger.  Udover at fræse flangen monterede vi også M36 Helicoils i alle gevindhullerne.

Renovering af stævnrør

Se hvordan vi renoverer et stævnrør på Niels Juel skibet og et indblik i hvad vores mobilbearbejdning i marine sektoren kan. I vores flyer kan du læse alt om vores service indenfor marine sektoren.

Flange bearbejdning op til Ø10.000

Vores maskine Obelix kan også lave back spottning simultant med, at den bearbejder topsiden. Med Obelix kan vi også tilbyde at bore store huller i flanger på stedet.
.

Fræsning af flanger i gulv og på vægplan.

På DTU, Ålborg universitet og Navitas har de opbygget reaktions gulve og vægge. Her er der nedstøbt en masse flanger. Center af flangerne skal ligge i et grid på 1000 x 1000 og med samme højde.