Film til

inspiration

Præsentation af CNC Onsite

CNC Onsite favner bredt og er specialister i mobilbearbejdning, service på værktøjsmaskiner og måleopgaver. Se vores præsentationsvideo og få en kort intro til hvem vi er og hvilke serviceydelser vi tilbyder.

Udskiftning af kuglespindel

Se hvordan vi udskifter en kuglespindel hos en af vores kunder. Du kan også downloade en flyer, som forklarer lidt mere om hvad vi kan inden for mekanisk service.

Renovering af stævnrør

Se hvordan vi renoverer et stævnrør på Niels Juel skibet og et indblik i hvad vores mobilbearbejdning i marine sektoren kan. I vores flyer kan du læse alt om vores service indenfor marine sektoren.

Fræsning af flanger i gulv og på vægplan.

På DTU, Ålborg universitet og Navitas har de opbygget reaktions gulve og vægge. Her er der nedstøbt en masse flanger. Center af flangerne skal ligge i et grid på 1000 x 1000 og med samme højde.  

Flugtboring på Hornsrev

Se hvordan vi laver en flugtboring på Hornsrev C. Vi har den nødvendige erfaring og de krævede certifikater for Off shore arbeje. I vores flyer kan du læse om vores offshore mobilbearbejdning.

Flugtboring på læssemaskine

I videoen kan du se hvordan vi laver en flugtboring på en læssemaskine. Hvis du vil vide mere om vores service indenfor mobilbearbejdning, kan du downloade vores flyeer.

Konturfræsning i 20 mm plade

I denne video laver vi en konturfræsning i en 20mm plade. Har din virksomhed brug for fræsearbejde? Se videoen eller download vores flyer om vores service indenfor mobilbearbejdning.

Reparation af aksel

I videoen reparerer vi en aksel på en kedelpumpe. Hos CNC Onsite tilbyder vi mobilbearbejdning på kraftvarmeværker. Download vores flyer om mobilbearbejdning på kraftvarmeværker eller få flere informationer ved at trykke på den første knap.