Skip to main content
VÆRKTØJSMASKINER

Mechanical Service

Vore serviceteknikere er veluddannede og har stor erfaring i service og reparation på værktøjsmaskiner. Medarbejderne deltager i kurser hos styringsfabrikanter og maskinbyggere, og er således ajour med den nyeste udvikling på området. 

Mekanisk Service

Vi råder over en bred vifte af værktøjer, der muliggør en sikker og hurtig maskin-diagnose. Vi opbygger test-stande, hvor vi kan teste reservedele og hele styringer. Teststandene bruges ligeledes i udvikling af nye funktionaliteter på styringerne. Læs mere om vores mekanisk service her.

El-Service

Vi udfører El-service på værktøjsmaskiner, som inkluderer fejlfinding/reparation af CNC styringer, opgradering og modernisering af styringskomponenter på CNC-styrede maskiner, fejlfinding på encoder, servodrive, målelinealer, og meget mere.

Flytninger

Flytning af et helt produktionsanlæg eller af en virksomhed byder ofte på store udfordringer. Vi træder tidligt ind i processen og er med hele vejen, og vi giver vores professionelle vurdering på de udfordringer og ofte uforudsete forhindringer, der kunne vise sig. Læs mere om vores service vedrørende flytninger.

Velforberedt og præcist

Vi råder over værktøjer til fejlfinding på styringer. Dette giver stor sikkerhed ved fejlfinding, og minimerer fejlfindingstiden.

Hos CNC Onsite er vi meget opmærksomme på kundens nedetid ved fejl på maskiner. Vi bestræber os på at kunne rykke hurtigt ud, være velforberedt til opgaven, og at medbringe et udvalg af relevante reservedele.